Създадено за BILLA

Спечели шедьовър на готварските уреди, бъди виртуоз в кухнята

била
Снимка: BILLA

Да си виртуоз в кухнята е талант, но както с всички останали области от живота, дори и най-големият талант има нужда от правилните уреди и пособия, за да прави това, в което е най-добър.

Когато става дума за кулинария, уредите, с помощта на които създаваме всички вкусни вълшебства, са също толкова важни, колкото и талантът. Шедьоврите, излизащи изпод пръстите на най-големите шеф готвачи, никога нямаше да са такива, ако ги приготвяха с най-обикновени готварски уреди.

И въпреки че нямаме достъп до техните професионални уреди, все пак можем да обзаведем кухнята си с висок клас съдове KitchenAid, при това – на невероятно ниска цена.

Както винаги, зад тази великолепна възможност стои веригата BILLA, която кани всички кулинарни виртуози (настоящи и бъдещи) да се включат в промоционалната кампания до 15.04 тази година, даваща възможност да си купите разнообразни и висококачествени съдове за готвене KitchenAid.

Цялата стилна колекция може да бъде ваша в няколко лесни стъпки – срещу всеки 10 лв. покупки в BILLA получавате 1 промоционална точка, а с 10 точки можете да се сдобиете с любим готварски съд на цена с до 80% по-ниска от оригиналната. А цялата колекция е повече от фантастична! Очакват ви истински шедьоври  - съдове за задушаване, касерола, различни видове тигани, както и прибори за готвене. А най-големите късметлии имат още един шанс – да спечелят истинския диамант в колекцията - кухненски робот Artisan.

Томболата за един кухненски робот се провежда в същия период – от 09.01 до 15.04, като един път седмично се тегли по един печеливш. В томболата могат да участват всички, закупили съд за готвене от промоционалната кампания и регистрирали кода от ръководството му за употреба на адрес на www.billapromo.bg

И ако още не знаете какво точно представлява кухненския робот KitchenAid, то чуйте това:

В комплекта влиза миксер, купа за смесване от неръждаема стомана, бъркалка, ръководство за употреба и гаранция. Вместимостта на купата е 4.8 л, а роботът е с елегантен дизайн, с изцяло метална конструкция и дръжка от неръждаема стомана. Купата побира до 1 кг брашно и 12 белтъка, така че да можете да готвите със спокойствие и размах. Роботът KitchenAid е едно истинско чудо, което всеки виртуозен кулинар би искал да притежава и с негова помощ да създава своите шедьоври много по-лесно и бързо.

И ако имате късмет, вие може да сте един от тези виртуози, а всичко, което ви остава да направите, е да участвате в кампанията до 15 април, като срещу всеки 10 лева получите промо точка, а срещу 10 точки си купите готварски съд KitchenAid с до 80% по-ниска цена. Регистрирайте кода от упътването за употреба на уреда в сайта  www.billapromo.bg  и току-виж още следващата седмица се озовете в кухнята си с чисто нов кухненски робот от най-висок клас. Успех и нека кулинарната сила бъде с вас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти