Сокът от пъпеш помага срещу махмурлук

Сокът от пъпеш помага срещу махмурлук
Снимка: Thinkstock

Сокът от пъпеш е новото средство срещу махмурлук, като се препоръчва и за освежаване след усилена тренировка, твърдят производители, които лансират новия си продукт във Великобритания, съобщи в. "Дейли мейл".

Тъй като е пълен с витамини и минерали, без подсладители или консерванти, ефектът от натуралния сок от пъпеш е чудодеен. Оказва се, че той е едно от най-подходящите средства за облекчаване на тежък махмурлук и за преборване с умората след тежка нощ, изпълнена с много приключения и малко сън.

Богат е на витамини А и С, които са полезни за кожата и косата, както и на калий, който поддържа кръвното налягане. Това го прави идеален и за почитатели на фитнеса - за консумация на самия плод или сока му преди или след тренировка.

За максимален ефект сокът от пъпеш трябва да е пресен. За да запазят полезните му характеристики при продажба в търговските обекти, британските производители не го пастьоризират, а го подлагат на високо налягане.

Все пак ние ви съветваме да си купувате такъв от специализирани павилиони за прясно изцедени плодове, където фрешът се прави буквално на място пред очите ви или да си го приготвите сами с помощта на сокоизстисквачка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти