Рецептите от Hell's Kitchen България: Сьомга с аспержи и сос холандес

сьомга
Снимка: Hell"s Kitchen

Добавяме още една виртуална страничка от рецептурната книжка на Hell's Kitchen - за сьомга с аспержи. 

Продукти:

Сьомга (порцирана) - 200 гр

Зехтин - 20 мл

Краве масло - 5 гр

Пречистено масло (избистрено) - 18 гр

Аспержи - 3 бр.

Яйца (жълтъци) - 2 бр.

Бульон (зеленчуков) – 100 гр

Бяло вино - 30 мл

Лимон - на вкус

Сол - на вкус

Бял пипер - на вкус

Начин на приготвяне

В силно загрят тиган запечатваме филето сьомга. Първо от страната на кожата. Накрая монтираме със студено масло. На водня баня разбиваме жълтъците и бялото вино, подправяме със сол. На тънка струя прибавяме разтопеното масло, подправяме с бял пипер и лимонов сок. При необходимост разреждаме соса със студена вода. В отеделен съд в зеленчуков бульон готвим аспержите и накрая прибавяме масло, сол и лимонова кора.

Още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти