На война с целулита

На война с целулита
Снимка: Thinkstock

Защо мъжете нямат целулит? Защото е грозно smiley

Целулитът е кошмар за всяка жена. Още по-неприятното пред него е, че не зависи особено много от килограмите – може да сте слаба и пак да имате целулит.

Борбата с целулита е безмилостно жестока и в нея всички средства са позволени.

Сигурните съюзници са:

*правилна диета
*спиране на тютюнопушенето, алкохола и солта
*обилно пиене на вода (по 3л на ден поне)
*спорт
*масажи
*козметични процедури

Всички те могат да ви помогнат да се преборите с портокаловата кожа и да носите къси поли и панталонки без никакви притеснения.

Ако искате качествени резултати, не залагайте само на един метод. Нужни са упоритост и постоянство за справяне с проблема.

И докато корекциите в хранителния режим и проявата на воля за физическа активност зависят лично от вас, то за масажи и процедури трябва да се доверите на професионалисти.

Като начало е важно да се знае, че мастните клетки в човешкото тяло са константен брой през целия живот на организма. Те не се увеличават, а просто се раздуват, увеличават обема си. Именно този увеличен обем на мастните клетки прави целулита. Масажи и най-вече – процедури с професионални апарати се борят с това.

На пазара се предлагат най-разнообразни технологии, като изборът зависи изцяло от вас и вашите възможности. Едно от най-новите въведения на пазара е любимият уред на София Вергара Venus Legacy. Той съчетава три типа енергии налага нов стандарт в естетичната медицина. Те са: мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа

За да се обясни защо е добър този уред, трябва да се спомене първо колко е важен навикът.

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от нашите клетки и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Именно затова производителите на Venus Legacy препоръчват да се направят 3 ударни процедури в рамките на 3 седмици.

Така мастните клетки в тялото ни свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони.

Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките. Така организмът ни добива нов навик да се самоподдържа в добра форма, с наша помощ, разбира се.

Повечето дами, тествали уреда, виждат положителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! За да се завържи ефектът, тялото трябва да се поддържа с много движение, пиене на поне 2-2.5 литра чиста вода на ден, както и балансирано хранене. Трябва да се избягват мазни храни, пържени храни, да се хапват повече зеленчуци и плодове, без банани.

Апаратът е подходящ както за оформяне на тялото и стягане на отпуснатата кожа на тялото, така и за лице, шия и деколте. Апаратът стяга кожата в зоните на лицето.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти