Магарешко мляко: най-добрият приятел на красотата

h
Снимка: Thinkstock

Знаете ли, че Клеопатра е използвала магарешко мляко, за да поддържа своята легендарна красота? Макар и не толкова популярен днес, този натурален продукт е бил високо ценен в Древността поради ненадминатите си подхранващи свойства. И това не е никак случайно - високото съдържание на витамини, минерали и мастни киселини го превръщат в най-добър приятел на нежната кожа и здравата коса.

Време е да се уверите лично в ефектите от любимия продукт на владетелката на Египет!

h
Снимка: Thinkstock

Ще ви разкрием невероятните ползи от магарешкото мляко, както и няколко причини да го включите в ежедневната грижа за красотата си.

Подхранващ и подмладяващ ефект

Често забравяме, че кожата всъщност е най-големият орган в човешкото тяло и трябва да се грижим за нея, за да ни отвърне на свой ред тя със здраве и красота. Благодарение на високото си съдържание на витамини A, B1, B2, B6, C, D и E, както и на калций, магнезий, фосфор и цинк, магарешкото мляко осигурява на кожата цялостно подхранване. А антиоксидантите, от които изобилства съставът, предпазват от преждевременно стареене.

h
Снимка: Thinkstock

Успокояващо докосване

Любимият продукт на Клеопатра също така е много богат на есенциални мастни киселини, които доказано успокояват дори и най-чувствителната кожа. Протеините, фосфолипидите и серамидите пък елиминират раздразненията и спомагат за бързата регенерация на епидермалните клетки. Колкото повече “храните” кожата си с магарешко мляко, толкова по-мека и гладка ще бъде тя.

h
Снимка: Thinkstock

Блестяща коса

Магарешкото мляко подхранва скалпа и се грижи за косата, оставяйки я хидратирана и ревитализирана от корените до върховете. Ценните съставки гарантират на прическата ви мекота, блясък и свежест.

h
Снимка: Thinkstock

Почувствайте се и вие като Клеопатра и се докоснете лично до тайните ѝ за красота! Не, не е нужно да ходите до Египет. Достатъчно е да се доверите на първокласната натурална грижа от Olivolio - изискан подаръчен комплект с пяна за вана, шампоан за коса и лосион за тяло. Всички те съдържат натурален екстракт от магарешко мляко, за да ви разкрият тайната на нежната кожа и красивата коса!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти