Да се храним заедно!

Да се храним заедно!
Снимка: Coca-Cola

Грандиозният финал на поредицата грил събития Coca-Cola Chill & Grill се проведе на 11 септември 2016 г. в Южния парк в София.

В рамките на целия неделен ден, специална грил-зона изненада хиляди столичани и техните семейства с множество забавни активности за малки и големи, приятна музика и най-вече – с вкусна храна.

Гостите приготвяха апетитни грил-изкушения по свой вкус, а най-активните участници от всичките 5 града, в които се проведе инициативата, получиха зашеметяваща възможност да се качат на масата на Coca-Cola високо в небето, където опитаха ястия, приготвени специално за тях от финалистите от първия сезон на Master Chef – Симеон, Елена и Аврам.

Събитието в София, част от инициативата #ДаСеХранимЗаедно, зарадва хиляди както с уникалните забавления за малки и големи, така и с полезни и ценни съвети на четири от най-популярните дами в кулинарията у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева.

Те демонстрираха своите умения и споделиха интересни трикове, докато приготвяха неповторими грил-творения. Сандра Алексиева демонстрира нестандартна интерпретация на люти кюфтета на грил; Ани Шакарян изненада с гриловани канелени смокини с топинг от Маскарпоне, заквасена сметана и мед; Даниела Колева приготви свински врат в крем от сушени домати, пресни билки и каперси; а Ваня Георгиева представи своя интересен прочит на Милфльой с малини и гриловани кори за баница.

След вкусните демонстрации на дамите, две от тях влезнаха в оспорвана грил-битка и поканиха помощници от публиката, които да им асистират и приготвиха две апетитни интерпретации на летни рецепти за грилован лаврак с лимон.

Кулминацията на инициативата #ДаСеХранимЗаедно бе специално организираната вечеря високо в небето, която подари неусещани емоции на победителите от Facebook активностите, както и на над 40 от гостите, които приготвиха своя обяд или вечеря в грил зоната на Coca-Cola Chill & Grill в неделния ден. Те се насладиха на едно незабравимо изживяване на масата на Coca-Cola, издигната на платформа на 40 метра над земята с уникална панорамна гледка от София. Известните кулинари от формата Master Chef – Симеон, Елена и Аврам приготвиха редица апетитни грил шедьоври за късметлиите.

През целия неделен ден актьорът Ники Станоев се грижи за доброто настроение, а за най-малките бяха подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни забавления. Младите и атрактивни танцьори Swing Monkeys раздвижиха участниците в събитието. В края на апетитния ден групите Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ допринесоха за още по-приятната обстановка на събитието и доброто настроение на участниците, заедно с новото откритие на музикалната сцена Leni Tzanova и DJ тандема Smugglers Collective.

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани около масата.

През месеците юли, август и септември 2016 г. грил-събитията от поредицата Coca-Cola Chill & Grill зарадваха жителите Ямбол, Стара Загора, Бургас, Варна и София.

Обособените грил-зони бяха посетени от над 30 000 гости, които опитаха кулинарните изкушения в компанията на най-освежаващата напитка Coca-Cola.

Събитието в София бе кулминацията на Coca-Cola Chill & Grill през 2016 г., с което бе поставено и началото на ежегодна традиция за семеен празник, който събира няколко поколения заедно около масата.

Поредицата Coca-Cola Chill & Grill е насочена към цялото семейство и безценното време, прекарано с приятели и близки, приготвяйки и наслаждавайки се на вкусна храна на открито.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти