Създадено за UniCredit Bulbank

Тайните на един татко, който се справи с летните семейни предизвикателства...с телефона си

татко
Снимка: iStock

Този текст е за татковците, героично оцелели след първите години от раждането на децата, готови спокойни, ведри и усмихнати да се изправят пред новите предизвикателства и неуморни детски желания за игри и забавления.

В сезона на летните жеги, когато жадуваната бира под някоя сянка остава непостижимо лично удоволствие, а месинджърът в телефона е пълен с линкове за най-изгодни оферти за семейни почивки или намаления в детските магазини, ето няколко спасителни решения в сложни ситуации, с които от обикновен татко, ще се превърнеш в истински герой:

Тайна 1: Вземи си много добър план за мобилен интернет и си инсталирай мобилно банково приложение, като това например >>

Тайна 2: Не пренебрегвай лятната паниката на жена си, ако дрехи на децата са отеснели, защото са пораснали с цели 5 см. С най-голямата си усмивка на секундата преведи подходяща сума за покупки по нейната карта през мобилното си приложение. Ако й предложиш да отидеш с нея до близкия мол, за да изберете новите детски дрехи, златен ще си вечно. Все пак какво са 2 часа в името на семейното щастие!

татко
Снимка: iStock

Тайна 3: Дори и да сте били вече на почивка, преди да е изтекло лятото, предложи още една кратка лятна разходка до някое китно курортно градче. Жена ти със сигурност отдавна е изчела дузина статии за плюсовете и минусите на различни летни дестинации, но с повече градски забавления ще бъдеш истински герой за децата. Твоята любима може и да си почине поне малко от детското цунами с хиляди желания, а ти не пропускай да се забавляваш с тях. Бъди щедър и ги почерпи с повече от позволените сладолед и сок. Детската усмивка е най-ценна. После може спокойно да си провериш разхода по картата в телефона.

Тайна 4: Бъди истински мъж и не се плаши от телефонен разговор с тъщата, когато ще ти се наложи да я помолиш да купи храна за котката, защото в суматохата с хлапетата отново сте забравили най-важното. Смело извади телефона и преведи по картата й 20 лева. Пари може да превеждаш от всякъде по всяко време, ако децата са ти оставили свободни мегабайти (но вече споменахме да си вземеш по-добър план). Ако пък си забравил за някоя сметка, тя също много лесно и бързо се плаща през мобилното ти приложение. За сметките обаче не звъни на тъща си!

татко
Снимка: iStock

Тайна 5: Тази е най-важна! Незаменима гордост за всяко хлапе е да има собствена карта с пари и да плаща с нея навсякъде. Е, след като го знаеш, побързай и им направи една или пък две допълнителни детски карти. Освен безценен финансов урок, това е твоят най-блестящ финансов ход – вероятно с няколко опита ще ги научиш да харчат по-разумно и евентуално да спестяват. Дай им малко свобода и не пропускай да им показваш в телефона движенията по сметката след всяка покупка. Дори и да сбъркат, лимитът по картата ще ти е от помощ.

татко
Снимка: iStock

Тайна 6: Лятото съвсем скоро свършва и новата учебна година бързо наближава. Добре е да помислиш за това още от сега. Очаровай с полезни идеи, като изненадаш всички със свежо предложение за нова супер яка ученическа чанта или уникално несесерче за моливи. Децата със сигурност го заслужават (спомни си шестиците от миналата година)! Спокойно можеш да ги купиш с кредитната си или дебитна карта през мобилния телефон, докато се връщате от почивка. Сега е моментът да блеснеш, защото повечето татковци ще се сетят за това едва ден преди първия звънец.

Ето че с телефон в ръка и Булбанк Мобайл може да станеш истински герой, какъвто вероятно почти всеки мъж иска да бъде. Сполука!

От един почти млад татко, който знае че истинските героини са майките.

Ние само им помагаме.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти