Подарете на детето си радост и образователни игри!

Подарете на детето си радост и образователни игри!
Снимка: netinfo

На 11 септември от 17:00 ч. в Аулата на СУ "Св. Климент Охридски" ще се проведе едно прекрасно събитие за деца с благотворителен характер: Рицарски турнир и бал в Академията на всички науки.

На събитието са поканени деца между 5 и 10 години, които желаят да покажат своите умения и таланти и да приключенстват в една вълшебна страна на рицари и принцеси. 

Тийнейджърите могат да се включат в създаването на предизвикателства и пресъздаване на духа и ценностите, символ на събитието. Рицарският турнир и бал са подходящи за тези, които искат да се свържат с детето в себе си и да помечтаят.

Родителите могат да вземат участие като се включат в коктейла след 18:00 ч. в Аулата на Академията на всички науки, където ще бъдат споделени добри практики, измервания и данни за напредъка, постигнат от курсистите в различните възрастови групи.

Ще се представят доброволческите програми, менторската академия и партньорски инициативи с бизнеса. За участниците се предвиждат предизвикателства и игри, в различни области:

• Изкуство
• Музика
• Танци
• Театър
• Езици
• Спорт и други. 

Основната идея е да се създаде желание и мотивация при децата, с цел те да развият собствените си възможности чрез дадената им свобода да творят и да опитват.

Събитието се организира от Творчески център „Покажи ми“ в партньорство с Мета рийдинг ООД, Клуб по предпиемачество Start It Smart и приятели. 

Повече подробности за събитието и как да се включите в него, можете да видите ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти