Орлин Павлов пее "Зеленчуци, който не яде" за проект "Маргаритка"

Орлин Павлов насърчава децата на България да хапват свежи зеленчуци и да се хранят здравословно с изпълнението си на песничката "Зеленчуци, който не яде".

За пръв път разказана в изцяло авторскo 3D анимирано видео!

Проектът “Маргаритка” дава нов живот на любимите български детски песнички! Нови, съвременни аранжименти и видеа създадени да радват и забавляват съвременните деца на България!

Колко е важно децата да хапват свежи зеленчуци? А колко е трудно да им обясним това? И как да им помогнем да повярват, че зеленчуците са полезни и важни, за да са здрави и силни нашите деца?

Ето как! “Маргаритка” дава нов живот на единствената българска детска песничка, която се грижи за правилното хранене на децата. “Зеленчуци, който не яде” в съвременен аранжимент на Красимир Тодоров, изпята от прекрасният Орлин Павлов и вокална група “Шоколадче”!

Песничката е визуализирана в уникално 3D анимирано видео, направено така че съвременните деца да го харесват, обичат и разбират. Видеото се разпространява в онлайн платформите за видео споделяне в официалните канали на Маргаритка, Биби и Мими. Децата на България отново ще имат възможност да се  радват на съвременно видео, чието качество по нищо не отстъпва на международното видео съдържание за деца! В създаването на видеото за проекта “Маргаритка”, участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в България. Работата по видеото е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци.

Снимка: netinfo

“Зеленчуци, който не яде” е една от песничките от компакт диск “Маргаритка” и не случайно е изпята от Орлин Павлов. Той застава зад каузата да насърчаваме децата да се хранят правилно, да ги провокираме по весел и занимателен начин да обикнат зеленчуците и да се научат да ги хапват с желание и удоволствие. Самият Орлин е привърженик на здравословният и активен начин на живот. Спортува много и похапва хубава храна. Орлин разказва, че разбира колко е важно ние да сме живият пример за нашите деца, да ги насърчаваме и да ги учим по весел начин на всички онсовни навици в живота им.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти