Как се възпитава джентълмен?

Как се възпитава джентълмен?
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Много се говори и пише за това как трябва да се възпитават децата. Още повече се дискутира темата как на днешните мъже им липсват джентълменски обноски.

Разбира се, за да има един възрастен добри обноски, от изключително значение е личният пример на родителите и възпитанието, което да са дали.

Една американска майка демонстрира интересен начин, по който е решила да научи сина си как да бъде добър кавалер.

Става дума за Никол Паулун, която нашумя с участието си в риалити предаването на MTV “На 16 и бременна”. Както се разбива от заглавието, форматът показва какво се случва с живота на едно момиче, когато забременее в гимназия и реши да задържи детето.

Към днешна дата Никол вече има две деца и малко над 300 000 последователи във Фейсбук.

Наскоро тя сподели снимка на сина си, който държи детското си портмоне и разказа как той лично я е извел на вечеря, която е заплатил със собствените си джобни пари, които получавал при изпълнението на различни домашни задачи.

Никол подчертава колко джентълменски се е държал синът ѝ и колко е горда тя с него.

Целта на цялото нещо е малкият да знае как да се държи с една жена, как да бъде кавалер и как да прави добро впечатление.

Никол подчертава, че за нея е изключително важно синът ѝ да не се превръща в един от онези мъже, от които жените се оплакват – безцеремонни вагабонтини, които са способни единствено да нараняват.

Разбира се, под снимката има коментари, в които се твърди, че не е редно тя като майка да оставя детето си да ѝ плаща сметката и този възпитателен метод е прекалено краен.

Разбира се, колкото родители, толкова и мнения, но ние бихме искали да разберем вашето – одобрявате ли подобен възпитателен похват или смятате, че е пресилен?

Прочетете още:

4 супер сили, които само младите майки имат

Вкъщи има тийнейджър: времето на трудните въпроси и отговори

Tетрис? Какво е това?

Мисия: родител - да рисуваш детство

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти