Думите на Анджелина Джоли, които всеки родител трябва да прочете по време на епидемия (и не само)

АДж
Снимка: Getty

В специален материал за TIME актрисата Анджелина Джоли е по-откровена от всякога, разказвайки за собствените си преживявания като майка.

За специалния бюлетин на изданието 44-годишната носителка на „Оскар“ написа отворено писмо, а с него вдъхва кураж на семействата и разбива нереалистичните очаквания, които родителите си поставят.

Анджелина Джоли Господарка на злото Злодеида премиера
Снимка: Getty

„Сега, в разгара на тази пандемия, си мисля за всички майки и бащи с деца у дома. Всички те се надяват, че могат да направят всичко, както трябва, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Нещо, което ми е помогнало, е да знам, че това е невъзможно“, смята Джоли.

„Чудесно е да откриеш, че твоите деца не искат да си идеален. Просто искат да си искрен. И да даваш всичко от себе си. Всъщност колкото повече възможност имат да бъдат големи, когато ти си слаб, толкова по-силни може би ще станат. Те те обичат. Те искат да ти помогнат. Затова накрая всичко зависи от отбора, който си изградил. В известен смисъл те също отглеждат теб. Вие растете заедно.“

Актрисата, която е майка на шест деца – Мадокс (18 г.), Пакс (16 г.), Захара (15 г.), Шайло (13 г.) и близнаците Нокс и Вивиен (11 г.), признава, че невинаги е била уверена в способностите си да се грижи за друг. „Имах буйно юношество. Всъщност никога не съм мислила, че мога да бъда нечия майка“, признава тя.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Gulliver

„Спомням си решението да стана родител. Не беше трудно да обичам. Не беше трудно да се посветя на някого и на нещо по-голямо от живота си. Трудното беше да знам, че отсега нататък трябва да бъда този, който прави така, че всичко да е наред. Да ръководя и да задвижвам нещата. От храна през училище до медицина. Каквото и да стане. И да бъда търпелива.“

С материала за TIME Анджелина, която е посланик на добра воля към Върховния комисариат на ООН за бежанците, не пропуска да обърне внимание и към проблемите на лагерите в Африка и призовава за дарения към благотворителни организации.

Вижте тук спиращата дъха Анджелина Джоли на червения килим >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти