Детски панаир в 6 града това лято

Детски панаир в 6 града това лято
Снимка: Thinkstock

Най-големият детски фестивал "Детски панаир" тази година ще се проведе в 6 града в България - София, Благоевград, Враца, Русе, Бургас и Пловдив. Стартът ще е в Благоевград през уикенда на 24 и 25 май по повод Празника на града.

Деца и родители ще се радват на двудневна разнообразна програма с над 50 различни ателиета, спектакли и игри с напълно свободен достъп. Проектът е финансиран от Фондация Америка за България, организиран от Фондация "Изиарт" и се осъществява с подкрепата на общините в съответния град, като Столична община официално включи събитието в Културния календар на София. Цялата програма е абсолютно безплатна и достъпна за всички желаещи да се включат в ателиетата.

Датите, на които ще се проведе събитието, са както следва:

Благоевград - 24 и 25 май

София - 31 май и 1 юни

Враца - 14 и 15 юни

Русе - 28 и 29 юни

Бургас - 23 и 24 август

Пловдив - 13 и 14 септември

"Детски панаир" е най-големият детски фестивал в България с двудневна разнообразна програма от ателиета и и игри с напълно свободен достъп, които дават възможност на децата да се докоснат до света на творчеството, културата, образованието и спорта под формата на арт ателиета, музикални и театрални спектакли, танци, игри за най-малките и уоркшопове за по-големите.

По забавен начин децата откриват едни от най-забележителните музеи и галерии в различните градове, където "Детски панаир" се провежда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти