Бременна, прекрасна... и с плочки!

Бременна, прекрасна... и с плочки!
Снимка: netinfo

Бременност и хубава фигура...

За някои от нас това звучи като мисия невъзможна, но не и за американския модел Сара Стейдж (Sarah Stage), която в средата на 8-мия месец от бременността си изглежда така, сякаш е в 4-тия. А понякога дори можете да се заблудите, че красавицата въобще е бременна.

Манекенката Сара Стейдж е на 30 години, родена е в Коста Рика, но в момента живее и работи в Лос Анджелис, САЩ.

Най-честите ѝ професионални изяви са като модел на бельо и бански костюми, заради перфектните ѝ мерки.

В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм (Instagram) красавицата често споделя снимки от своята бременност и със зашеметяващото си тяло предизвиква фурор по цял свят.

Коментарите на хората в онлайн пространството варират от това, че Сара е пример за майките и за това как една жена може едновременно да носи своята бъдеща рожба в корема си и да изглежда секси до това, че моделът е поредното кльощаво момиче с "добри гени" и че е всяка бъдеща родилка с нейното телосложение изглежда по този начин.

Самата Сара споделя, че винаги е имала хубаво и стегнато тяло, дори и в края на бременността си, но то е постигнато не само благодарение на гени, а и на усърдни комбинирани тренировки между фитнес и аеробика.

Чаровната брюнетка поддържа красотата си и със здравословен хранителен режим - с 5 или 6 хранения на ден, но в малки порции, разпределени от сутрин до вечер.

Е, оставяме ви да прецените сами дали Сара трябва да бъде вдъхновение за бъдещите и настоящи майки, или нейната фигура е една модна хиперболизация, като разгледате нейните снимки.

Но фактите са си факти, а те са, че макар да наближава 9-тия месец от своята бременност, стегнатите коремни мускули над наедрялото ѝ коремче ясно си личат.

А и нима е лошо бременните жени да се хранят правилно, да спортуват умерено и отговорно, докато очакват появата на своите деца на бял свят?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти