9 месеца на 20 години

9 месеца на 20 години
Снимка: netinfo

По случай 20-годишния си юбилей списание „9 месеца“ ще прекара един неделен ден в приятната атмосфера на софийския ретро трамвай от 1923 г.

На 27 март всички приятели и читатели на изданието ще имат възможност да се повозят по линията пл. Възраждане – пл. Журналист в часовете между 11:00 и 15:00 ч. „9 месеца“ ще зарадва всичките си гости с много подаръци и изненади.

Първият брой на списание „9 месеца“ се появява на 25 март 1996 г., благодарение на д-р Антония Григорова, създател и бивш собственик на медията.

Списание „9 месеца” е първото издание в България, посветено на бременността и майчинството. През годините се утвърждава като лидер в бранша, радвал и топлил сърцата на хиляди български семейства.

Специализираното издание за бременност и майчинство винаги е стояло зад хуманни инициативи и с радост участва в осъществяването на много успешни проекти през годините.

От 2003 г. стартира инициативата С „9 месеца“ на училище – безплатни лекции за бъдещи и настоящи родители. Провеждани вече 13 години, лекциите дават възможност на семейства от 9 български града да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето.

„Дари подарък“ е благотворителна целогодишна инициатива на „9 месеца”, чрез която се даряват непарични средства (дрехи, играчки и аксесоари) на нуждаещи се малчугани в неравностойно положение.

Конкурсът „Бебе Звезда“ пък дава възможност на децата от всички краища на родината ни да украсяват кориците на списанието ни. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти