Колкото повече, толкова по-стилно: хитри начини да намерите място на книгите си у дома

Колкото повече, толкова по-стилно: хитри начини да намерите място на книгите си у дома
Снимка: netinfo

Колко е хубаво, когато домът ни изобилства от книги!

До момента в който се окаже, че любовта ни към от тях може да има отрицателни подледствия, които границите на дома ни усещат най-добре. Рано или късно, пространството идва малко за цялото разнообразие от жанрове и автори, а при мисълта да се разделим с някои от книгите ни заболява отляво.

С натрупването на издания се изкушаваме просто да ги забутаме в някой ъгъл или да ги натъпчем в кашони. Това обаче не е особено удовлетворяващо, защото част от радостта, която ни носят книгите, е свързана с това да съзерцаваме колко хубаво стоят на рафтовете у дома.

Затова е добре да се научим как можем да им намерим такова място у дома, че хем да не взимат много пространство, хем да получим естетическа наслада от начина, по който сме ги разположили. В това отношение декорирането на дома с книги е добро решение.

Ако и ти си от тези, които не устояват на изкушението да купят нови издания преди още да са започнали предишните, то следващата галерия е за теб. Виж няколко идеи за това как да спестиш място, като едновременно внесеш стил и разнообразие в дома си!

Към галерията >>>

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти