Пълнени чушки по велинградски

Апетитно основно

2.2 от общо 5 гласа
40 мин.
Необходими продукти

6–8 зелени чушки
400 г саламурено краве сирене
150 г свински гърди без кост
150 г пушен бекон
100 г сланина
2 стръка магданоз

Начин на приготвяне:

Капачетата на чушките се отделят и се запазват. Чушките се почистват от семките. 

Свинските гърди, беконът и сланината се нарязват на ситно. 

Гърдите и беконът се запържват до златисто в тиган с незалепващо покритие без мазнина. 

Сиренето се натрошава и се смесва с гърдите, бекона, сланината и наситнения магданоз. 

Чушките се пълнят със сместа. 

Слагат се капачетата и се пекат на жар или на скара до готовност.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти