Техника за татарско кюфте

Вариант на класическата рецепта

Техника за татарско кюфте
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

700 гр телешко месо
2 глави лук 
5 яйца
100 гр кашкавал
сол
черен пипер
1/2 ч.ч. бира -

Начин на приготвяне:

Лукът се нарязва на ситно. Кашкавалът се настъргва на едро. 

Месото се смила на кайма и се омесва с лука, едно яйце, кашкавала, бирата и подправките. Оставя се да постои на хладно в продължение на 2 часа. 

Оформят се големи плоски кюфтета, които се нареждат в предварително намазнена тава. В средата на всяко се прави вдлъбнатина. 
Пекат се в умерена фурна. 

Малко преди да напълно готови, във всяка вдлъбнатина се счупва по едно яйце. Кюфтетата се допичат. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти