Как се прави: печена тиква

Съботни изкушения

Как се прави: печена тиква
Снимка: Bg.vessysday.com
2.67 от общо 3 гласа

Необходими продукти:
1 голяма тиква
Няколко лъжици вода

Начин на приготвяне:

Първо измийте и изчистете тиквата от вътрешността.

Нарежете я на равни по големина резени и я поставете в тавата с кората на горе. Сипете малко вода на дъното на тавата и покрийте с фолио.

Печете на 180С между час и 2 часа в зависимост колко големи са парчетата, които сте нарязали.

Малко преди да стане напълно готова, махам фолиото и обръщам парчетата с вътрешността на горе за да се позапече и тя (колко 15-20 минутки).
оставям да се охлади след което пасирам.

Количеството тиква, което не ви трябва можете да замразите в камерата и да ползвате за друга рецепта.

Вижте още рецепти в специализирания кулинарен канал във Vbox7.com ТУК!

Други рецепти:

Пречистване на организма с тиква

Пийте тиквен сок за повишаване на имунитета

Съвременната пепеляшка ползва тиквата умно

Бърз десерт с печена тиква

Карамелени кубчета от тиква

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти