Пролетно табуле

Като основно или гарнитура

Пролетно табуле
Снимка: iStock/Getty Images
0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

300 г кускус (без варене)
100 г бейби спанак
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
2 стръка пресен чесън
120 мл зехтин “Екстра върджин”
60 мл бял винен оцет
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Кускусът се подправя със сол и се залива с 20 мл от зехтина и с 600 мл вряла вода. 

Покрива се с фолио и се оставя да набъбне за около 5 минути, след това се разбърква и се оставя да се охлади.

Наситнените копър, магданоз, пресен лук и чесън се смесват със спанака и охладения кускус, разбърква се добре и салатата се подправя със сол, черен пипер, останалия зехтин и оцета.

Други рецепти:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти