Домашна лимонада от ягоди и ананас

Сладичко, свежо, с ефирен вкус

0 от общо 0 гласа
5 мин.
Необходими продукти

юре от ягоди и ананас - 200 мл  

швепс сода - 500 мл 

лайм - 1 бр 

прясна мента - 1 стрък 

Домашна лимонада от ягоди и ананас! Тази комбинация ни пренася на остров, където по цял ден слушаме единствено и само шума на морските вълни, докато лежим блажено отпуснати на пъстър хамак. И сме се отнесли в една прекрасна нирвана от екзотични ястия, вкусни напитки и спокойствие.

Тази домашна лимонада на Mate Kitchen от ягоди и ананас е нещо сладичко, свежо, с ефирен вкус. А да не споменаваме колко лесно се приготвя. Точно 5 минути ви делят от блаженството. 

Припомняме ви, че трябва добре да се разбърка лимонадата, за да не се утаи плодовото пюре. Любимият ни трик е да си заделяме по няколко плодчета, които замразяваме и след това ползваме вместо лед. Не забравяйте и да украсите чашата при поднасяне – независимо дали сипвате домашна лимонада от ягоди и ананас за вас самите, или за някой друг. Все пак удоволствието трябва да е максимално. Затова Mate Kitchen съветват да си приготвите парченце лайм и листенца мента, които да сложите на ръба на чашата. А после се отпуснете блажено, отпийте голяма глътка и отпътувайте към тропиците!

Начин на приготвяне:

1. В голяма кана сипете плодовото пюре.

2. Добавете нарязания на пармета лайм и ментата. Сложете лед, налейте содата, разбъркайте добре и поднесете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти