Зелен фасул с пармезан на фурна

Чудесно предястие – особено в комбинация с чаша студено вино

1 от общо 1 гласа
30 мин.
Необходими продукти

100 мл тъмен балсамов оцет
600 г кенийски зелен фасул
50 мл зехтин „Екстра върджин“
100 г сирене „Пармезан“
сол на вкус

Понякога всичко, от което се нуждаем в края на работния ден, е чаша вино и нещо леко за похапване.

Начин на приготвяне:

Фасулът се почиства и се слага в тава. Залива се със зехтина, посолява се и се разбърква.

Накрая се поръсва с настъргания пармезан и се пече 20 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.

Балсамовият оцет се редуцира около 5 минути на умерен огън.

Всяка порция се поднася с балсамова редукция.

Във видеото вижте още как да приготвите щрудел с кайсии и октопод на грил

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти