Пай с бекон и яйца

Бърз делничен обяд

Пай с бекон и яйца
Снимка: iStock/Getty Images
0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

6 слайса бекон

6 яйца

240 г заквасена сметана

2 с.л. магданоз

Начин на приготвяне:

Намажете с масло 4 формички с диаметър 12 см.

Изрежете мазнината по края на слайсовете бекон. Постелете във всяка формичка по парче и половина бекон, като оставите краищата им да стърчат леко извън нея.

В купа разбъркайте яйцата със сметаната и листата магданоз. Разпределете сместа във формичките. Печете пайчетата 25 минути на 180 градуса.

Поднесете мини пайовете с препечени филийки.

Прочетете още:

Руло "Стефани"

Пълнено червено цвекло с кайма

Мусака със зеле и ориз

Пълнени тиквички

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти