Идва първият учебен ден и за принцеса Шарлът: ето какви предмети я очакват

принцеса Шарлът
Снимка: Getty

Принцеса Шарлът се подготвя за първия си учебен ден следващата седмица, когато ще се присъедини към своя брат, принц Джордж, в детската градина „Томас Батърсий“.

От двореца Кенсингтън потвърждават, че четвъртият по ред наследник на трона ще чуе първия звънец в четвъртък, 5-ти септември. Той ще бъде особено специален за Кейт Мидълтън, която се наложи да пропусне събитието на сина си през 2017 г. Тогава херцогинята беше бременна с принц Луи и страдаше от сутрешна неразположеност.

През първата си година в „Томас Батърсий“ 4-годишната Шарлът ще се занимава с френски, компютърна грамотност, изобразително изкуство, актьорско майсторство и балет. Според официалния сайт на детската градина принцесата и нейните съученици ще изучават начини „как да опитват и упорстват; да бъдат творчески настроени и разрешават проблеми; да създават добри взаимоотношения; да бъдат в безопасност, сигурни и щастливи.“

Детската градина „Томас Батърсий“ приема деца между 4 и 13-годишна възраст. В него Шарлът ще постъпи за подготвителна година, а Джордж ще се присъедини към съучениците си за трети път.

Разгледайте тук снимки на принцеса Шарлът през годините >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти