Защо никога не трябва да водите мъжете си на пазар

мъж пазарува
Снимка: Thinkstock

Да пазарува с половинката си е несбъдната мечта на много жени.

В нашите обременени от романтични филми и книги съзнания, съвместно пазаруване трябва да се изразява във весело подтичване от магазин в магазин, ентусиазиран мъж, който собственоръчно ни избира рокли, бельо и обувки, ахка като ни види с тях пред пробната, а накрая самоотвержено вади бездънната си кредитна карта и плаща с кеф и усмивка.

Накрая смело натоварва всички чанти в багажника на колата и двамата отпрашваме към залеза.

Да, да, ама не.

В реалния живот, в който всички ние работим здраво, за да изкараме парите си, а мъжете и жените са си все така от две различни планети, съвместното пазаруване е по-скоро наказание.

Жената се ядосва, защото той няма ама никакъв ентусиазъм, той изобщо няма желание да плаща за неща, за които смята, че са супер излишни, като трети комплект чинии и осма блуза с дълъг ръкав, нищо, че е в друг цвят, така че няма никаква причина да се излагате и двамата на този ужасен стрес.

Ходете си сами на пазар, харчете си (разумно) за неща, които ще ви накарат да се почувствате малко по-добре и не карайте мъжете си да изглеждат ей така, жалко е (линкът води към галерия с едни много окаяни и предизвикващи съчувствие мъже, завлачени от жените си насила в магазин) >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти