Създадено за Lilly Drogerie

Защо да е петъчно, когато може да бъде седмично - как да пазаруваме без стрес и опашки?

Защо да е петъчно, когато може да бъде седмично - как да пазаруваме без стрес и опашки?
Снимка: iStock/Getty Images

Всички се порадвахме на разкошното време, което повече приличаше на ранен септември, вместо на ноември и бяхме толкова щастливи от този факт, че май леко забравихме какви празници наближават. До най-хубавото време от годината остават точно 54 дни, което никак, ама никак не е много. Имаме две новини за вас – хубава и лоша. Да започнем с хубавата – празниците идват! Трапези, подаръци, уют и бленуваните почивни дни, от които всички имаме толкова голяма нужда. Лошата е, че като от тези 54 дни махнете работните дни през седмицата, когато за капак на всичко вече и се стъмва по-рано, ви остават някакви си 12 дни, които да прекарате в трескава подготовка – в това число умуване какво да сготвите, как и къде да пътувате, каква украса да купите и последно, но не по важност – какви подаръци да вземете за вашите близки. Започнахте ли да дишате учестено? Няма страшно!

Снимка: iStock/Getty Images

Ние сме тук да ви помогнем с няколко идеи, които ще облекчат максимално въпросната последна точка. Ако сте от хората, които винаги чакат последния момент за празничния шопинг и също така винаги си казват, че следващата година няма да е така (но все пак отново се случва така), напълно ви разбираме – и на нас ни се е случвало и никак не е приятно. Няма нищо по-хубаво от добрата подготовка, като единственото, от което се нуждаете, е малко пространство, където да криете подаръците, за да не ги намерят вашите близки. Ще си позволим да перифразираме една любимата наша сентенция да не чакаме петък или лятото, за да бъдем щастливи – вие не чакайте 23-ти декември следобед, края на поредната ретроградна планета или деня за заплата, за да стартирате предпразничния шопинг.

Перфектната подготовка

Да сте чували някой да съжалява, че е започнал нещо по-рано? И ние така. Обикновено съжаленията на хората винаги се въртят около това, че са започнали нещо твърде късно и са закъснели. Особено преди Коледа в магазините се извиват опашки, възможно e да изпаднете в конфликти с други клиенти за последния чифт чорапи, а сайтовете доставят със закъснение и е твърде възможно при клик набелязаният от вас продукт да се окаже изчерпан. Точно затова е добре да планирате всичко като разглеждате къде и какво ще има и си добавяте в количката желаните продукти, за да може после, без много бавене, да ги поръчате.

Снимка: iStock/Getty Images

Не се притеснявайте да питате

Почти сигурно е, че като попитате близките си какво искат за празниците, половината ще кажат да не се притеснявате, вие да решите, че е важно да е от сърце и т.н. Настоявайте да бъдат по-конкретни – всеки има нещо, което наистина иска, дори и да се притеснява да си го признае. Ако пък задължително трябва да е изненада, вслушвайте се в това, което ви говорят – всеки рано или късно намеква точно какво иска, важното е да го чуете в точния момент. След като получите чаканите отговори, отворете си един списък и запишете всички желания на едно място – сякаш сте Дядо Коледа и четете писма. Много е вълнуващо, а и ви спестява главоболия.

Защо да е петъчно, когато може да бъде седмично?

Знаем, че много от вас чакат черния петък, за да набавят коледните подаръци – както за близки, така и за вас самите. Сега ще ви дадем не една, а цели 3 причини тази година да не го правите. Тази година любимите ни Lilly Drogerie няма да имат черен петък! Не се плашете – за хубаво е. Просто няма да е само петък, няма да е дори и уикенд, а ще бъде цяла седмица празничен шопинг маратон, при това по-рано от традиционната дата – стартира на 11-ти ноември и ще продължи до 18-ти ноември! Не е ли страхотно, че ще успеете да си набавите абсолютно всичко още този месец? Става и по-хубаво – кампанията ще важи само за онлайн магазина и ще можете на спокойствие да разглеждате и да си набелязвате продукти.

Снимка: iStock/Getty Images

Прагът за безплатна доставка е изключително нисък – трябва да купите продукти за 11.99 лева и те ще пристигнат, без да плащате доставка! Да си го признаем – със сигурност ще я надскочите, така че това ще реши още един проблем. За щастие тази доставка не е обвързана с липса на намаление – напротив! Очакват ви подбрани, топ продукти от асортимента на Lilly Drogerie с феноменалните до - 50% отстъпка. Сега е по-лесно от всякога да влезете в костюма на Дядо Коледа и да набележите подаръците за близките си, но понеже и самият Дядо Коледа заслужава подаръци, запазихме най-хубавото за десерт – всички пазарували в периода 11-ти ноември – 18-ти ноември, участват в томбола за 1 от 5 уреда Philips! Предколедният шопинг никога не е бил по-красив!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти