Започваме с подаръците за пътешествия!

g
Снимка: Quatar Airlines

Започваме с подаръците за пътешествия!

Бързам да ви зарадвам с новината, която дойде току-що от Qatar Airways!

Авиокомпанията, която избрах за едни от най-вълнуващите пътешествия на „Без багаж“ през изминалата 2017 стартира първата за 2018г. глобална промоция  и неустоими цени на билетите.

Можете да изберете повече от 80 дестинации по света. Със сигурност има и такива сред тях, до които още не сте стигали.

Промоцията важи за билети, резервирани между 9 и 16 януари, като можете да ги използвате до края на годината. Цените започват от 329 Евро.

Предложенията на Qatar Airways  са както в икономична, така и в бизнес класа, възможностите и идеите са неизброими, а изненадите - вдъхновяващи, включително един милион мили от Qatar Airways Privilege Club, изненади от Qatar Duty Free (QDF) и Qatar Airways Holidays.

Намаления са до 40% (сред тях и оферти за двама в бизнес класа). Семействата с деца могат да се възползват от специалните предложения за деца.

Наред с атрактивните оферти, закупените в периода 9-16 януари билети ще носят двойно повече мили. А от всички, закупили билетите си от официалния сайт на компанията qatarairways.com, ще бъдат изтеглени 10 щастливци, които ще спечелят по 100,000 мили, както и 10, които ще спечелят ваучер за хотелско настаняване за двама за 3 нощи от Qatar Airways Holidays.

По време на промоцията Qatar Airways ще предложи още на своите клиенти до 15% намаление на услуги Al Maha и салоните на летище, до 10% отстъпка за автомобил под наем с RCC и специално намаление от 20% за луксозен трансфер от/до летище с Blacklane.

Повече за авиокомпанията:

Qatar Airways продължава да добавя нови дестинации към своята глобална мрежа и през 2018 г. Съвсем скоро очакваме старта на далечни и екзотични дестинации като Патая (Тайланд), Пенанг (Малайзия) и Канбера (Австралия). В очакване сме да разберем и кои ще следват.

Националният превозвач на Катар е една от най-бързо разрастващите се авиокомпании в света, осъществяваща редовни полети на шест континента с една от най-модерните и нови флотилии в индустрията от над 200 самолета.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти