Закуска в стил "Красавицата и звяра"

Закуска в стил "Красавицата и звяра"
Снимка: netinfo

Ако скоро ви се очертава пътешествие до Лондон и бихте вложили 38 долара в закуска в стил "Красавицата и звяра", следващите редове са точно за вас...

Известният лондонски хотел Kensington е решил да изненада гостите си с нестандартно преживяване на закуска, а именно такава, вдъхновена от незабравимата приказка, екранизирана от "Дисни" в анимация а съвсем скоро и в игрален филм с участието на актрисата Ема Уотсън.

Снимка: netinfo

Ресторантът на хотела се е погрижил за всички детайли от закуската, така че предприемайки това вълшебно приключение, да се озовете в магичния свят на героите от историята за една красавица, една роза под стъклен похлупак и принц, орисан да е звяр, докато открие истинската любов.

И всичко това, декорирано с прекрасните чайник, чаша, свещник и часовник, които също взимат важно участие в приказния анимационен сюжет.

Снимка: netinfo

В следващите снимки можете са се насладите виртуално на тази приказна закуска, а срещу 38 долара (или 49 долара - ако искате и чаша шампанско в допълнение) можете да изпитате това приказно угощение и на живо в разкошен Лондон.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти