Заклинания и любов в Париж или завладяващият дебют на edna българска писателка

книга Ciela
Снимка: Ciela

Париж е по-магичен, отколкото някога сте си представяли...

На пазара излиза впечатляващият дебютен роман на Даниела Богоева – Гюргакова –  „Огънят в мен” – завладяваща любовна история, която ще ви пренесе в магазин „Пет сезона“ – антиквариат и езотерика, намиращ се на тиха уличка във вълшебния Париж.

книга Ciela
Снимка: Ciela

Неговият собственик Катрин Дюроа, с лумналата си червена коса и покоряващи зелени очи, е горда наследничка на поколения умни и силни жени, вещи в магията. И знае, че най-важното е да пази стриктно тайните, които владее, защото в неподходящи ръце те могат да причинят много злощастия.

Но макар умът ѝ да знае, че трябва да внимава, сърцето ѝ жадува за истинска любов. И след едно жестоко опарване с неподходящ мъж, който се е опитал да открадне късчета от нейната магическа същност, Катрин се е зарекла, че няма да погледне друг.

Докато не среща Ален. Сериозен и прагматичен, той не вярва в магии и подобни глупости. Но вярва на сърцето си, а то го тегли към Катрин въпреки всички пречки и неразбираеми събития около нея. Катрин е привлечена от Ален и същевременно е объркана – защото е сигурна, че го е виждала и преди. Но къде ли?

И двамата не знаят, че красивата магьосница е в огромна опасност и нейните повтарящи се огнени сънища са само предупреждение за кошмара, който се задава. Защото някой е готов на всичко, за да навреди на Катрин – и е призовал могъщи сили от отвъдното.

книга Ciela
Снимка: Ciela

В  „Огънят в мен”завладяващият дебютният роман на Даниела Богоева-Гюргакова, почти всичко е истинско – от парижките улици и барове, през заклинанията и историите за вавилонски, шумерски и древноегипетски богове, та до ритуалите и съставките на магическите благовония. А измислицата… е, колко пък може да е измислена любовта между двама влюбени, които са готови да се изправят не само срещу целия свят, но и срещу онова, което се простира отвъд него?

Всички са добре дошли на премиерата на книгата на 20 май 2019 г. от 18:30 ч. в Da Da Cultural Bar. В малката софийска уличка  „Георги Бенковски” заедно с журналиста Бела Чолакова организатори и гости ще се опитат да разнищят загадката на една мистериозна червенокоса красавица и ще погледнат в бъдещето, докато разлистват древни почти колкото света книги. Очаква ни истинска магия! Линк към Facebook събитието ще откриете тук.

книга Ciela
Снимка: Ciela

Даниела Богоева Гюргакова пише първото си стихотворение на 7 години (посветено е на Ленин) и бързо разбира, че писането е нейната страст и спасение от ежедневието. Автор е на сборника с разкази – „Заключени врати“ (2017 г.). Към момента работи като юрист, но тайната ѝ супер сила е да прави кули от кубчета. Също така е царица на пясъчните кули, през лятото на 2018 г. сбъдва и детската си мечта да плува с делфини. И тъй като е безстрашна и познава добре шумерската митология и древни текстове, признава, че би се гмуркала и с акули… е, в метална клетка, разбира се.

книга Ciela
Снимка: Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти