Задава се грандиозно събитие

Постер за събитието
Снимка: Theatre Events

Радостно е, че с всяка следваща година столичните клубове предлагат все по-пищни и разнообразни забавления за Хелоуин.

Ето го и поредното доказателство за това със задаващото се театрално парти "Bloody Ginger Ball", с което всички нощни птици на София ще разгонят духовете за Вси Светии - благодарение на нестандартна проява, сътворена от работилницата за специални събития "Theatre Events".

Щурата Бианка Илич – един от режисьорите на предстоящата клубна вечер, призовава всички да излязат, за да се позабавляват заедно на 31-ви октомври, независимо че е сряда.

От "Theatre Events" дори са направили проучване и се оказва, че "срядата" е посветена на римския бог на търговията Меркурий, а в българските народни вярвания е осмисляна като добър или лош ден в различните региони на страната. Поверието е жените да не вършат домакинска работа, да не мият косите си, а мъжете да не се бръснат.

"И после кажете, че нямаме връзка с Хелоуин в България и не трябва да го празнуваме", шегува се сватовницата от предаването "Х Милионер търси съпруга" и автор в Edna - Бианка.

Другото важно народно предание за срядата е задължително да се спазва сексуално въздържание. Точно заради тези мистични схващания екипът на "Theatre Events" ни канят да се позабавляваме заедно с тях в столичния клуб "Ginger".

Дошлите пък ще могат да надникнат в бъдещето си с помощта на мадам Джинджарела, а тези които са забравили костюмите си вкъщи, ще имат възможност да се трансформират на място с помощта на художници-гримьори.

Медийни партньори на събитието са телевизионната продуцентска компания "No Frame Media" и най-голямата онлайн платформа за видеосподеляне в България VBOX7.com и не забравяйте – датата е 31 октомври, часът 22,00, а мястото - софийския нощен клуб "Ginger" (пл. "България" 1, подлезa на бул. "Фритьоф Нансен").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти