Създадено за Samsung

За жените, които искат да впечатляват

Samsung
Снимка: Istock

Във време, в което можем да влезем със затворени очи в магазина и да изберем смартфон измежду стотици модели, се оказва, че да намерим този, който най-добре ще отговаря на нуждите и желанията ни, е по-сложна задача. Всички изглеждат почти еднакви, имат едни и същи или подобни функции - как тогава да изберем такъв, който ще ни отличава?

Снимка: Istock

Защото...нека не се залъгваме – жените най-вече искаме да се отличаваме. Искаме да сме забележими и неотразими, а смартфонът да е нашият уникален аксесоар, едновременно функционален и красив.

Очевидно желанията ни са прозрачни, защото Samsung за поредна година ги отгатват с изумителна точност, като тази година отговорът на нашите въжделения е под формата на най-новия сгъваем смартфон Galaxy Z Flip 5G. Дамската аудитория на южнокорейския гигант вече е запозната с това технологично бижу, което може лесно да бъде объркано със скъп аксесоар към вечерния тоалет.

Samsung
Снимка: Samsung

Galaxy Z Flip тази година вече е 5G, а само до 12 март всички, които вече копнеят за него, ще могат да го поръчат предварително, преди старта на официалните продажби на 13 март.

Какво ни предлага най-новият Galaxy Z Flip 5G?

Като начало – добре познатата и революционна характеристика на разделяне на екрана на две части. Смартфонът неслучайно е популярен с това, че „огъва“ законите на физиката и, въоръжени с него, ще преминете отвъд всичко познато в технологично отношение.

Ако наистина държите да впечатлите и себе си, и околните, сега вече имате тази възможност, като просто извадите новия си смартфон и небрежно огънете стъкления му дисплей, за да изгледате някое видео под възможно най-удобния ъгъл. Да, правилно прочетохте - Galaxy Z Flip 5G е абсолютен технологичен акробат благодарение на скритата си панта, която позволява той да остане отворен под различни ъгли, по подобие на лаптоп. Отворете го пред приятелите си и наблюдавайте реакциите им, със сигурност ще бъде забавно! Вероятно дори ще ви го поискат за „едно кръгче“... и е съвсем приемливо да им откажете.

Докато още сме на външните характеристики, редно е да споменем, че лесно можете да объркате в чантата новия си смартфон с пудриерата. В сгънато положение Galaxy Z Flip 5G е изключително компактен, елегантен и стилен и се събира и в най-изискания клъч или просто в джоба.

Samsung
Снимка: Samsung

При отваряне обаче той потвърждава правилото, че не трябва да съдим за книгата по корицата (и за смартфона по капака), защото пред вас ще се разкрие великолепен 6.7-инчов дисплей. Що се отнася до цветовете на Galaxy Z Flip 5G, те са абсолютно зашеметяващи и в тон с предстоящия пролетен сезон - Мистично бронзово, Мистично сиво и Мистично бяло.

А сега и по-сериозните характеристики, защото това, че държим на стила, не означава, че не държим на работата си – дори напротив. Повечето от жените работят в крачка и отвсякъде благодарение на това, че смартфоните са се превърнали в мини лаптопи. В последната година видеоразговорите станаха по-чести от разговорите очи в очи, а много хора вече месеци наред не работят от офисите си, а от вкъщи или просто където имат интернет връзка.

Снимка: Istock

Със Samsung Galaxy Z Flip 5G това може да е наистина всяко място, защото с него можете да водите видеочатове с много високо качество благодарение на Google Duo, а когато телефонът е отворен и дисплеят – разделен на две, можете да управлявате съдържанието в така наречения Flex режим. Тоест – да гледате клипове, снимки и всякакво друго съдържание в горната 4-инчова половина на дисплея и да ги управлявате в долната (също 4-инчова), докато търсите още клипове, пишете коментари и въобще – правите каквото си искате.

Камерата, както във всички последни устройства на Samsung, е супер впечатляваща и дава безброй възможности – селфита под невиждан досега ъгъл, кристално ясни нощни снимки, снимки, направени със свободни ръце и дори без статив – Фейсбук и Инстаграм харесват това! Когато пък смартфонът ви е затворен, все така ще имате достъп до най-важното, което не трябва да изпускате, при това – директно върху капака (още една възможност да предизвикате истинско удивление).

Samsung
Снимка: Samsung

И, ако атрактивното технологично бижу на Samsung вече ви е завъртяло главата, не забравяйте, че имате време до 12 март да го поръчате предварително преди старта на официалните продажби на 13 март. Но преди това прегледайте пролетно-летния си гардероб, за да подберете най-подходящия цвят на вашия нов Galaxy Z Flip 5G, а ако не можете да се спрете само на един... ами поръчайте си и от трите! Така със сигурност ще впечатлите всички.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти