Въоръжете с шапки и очила, очакват ни горещи почивни дни

лято жена
Снимка: iStock

В днешния петък ще бъде слънчево, след обяд, главно над планинските райони - с незначителна купеста облачност, пишат от Darik News по прогноза от НИМХ. Ще духа слаб, в източната половина от страната и в Дунавската равнина до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 32-37 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 29-33 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Само на отделни места в Рила е възможен краткотраен валеж. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 26 градуса, на 2000 м - около 16 градуса.

През почивните дни ще остане предимно слънчево, около и след пладне в низините - горещо.

лято жена
Снимка: iStock

 
Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 32 и 37 градуса.
 
Ще духа слаб, в Северна и Източна България умерен вятър от изток-североизток. В следобедните часове над планините и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти