Създадено за Lilly Drogerie

Вълшебства, директно от страната на красотата – бъди кралица с тези топ продукти

Вълшебства, директно от страната на красотата – бъди кралица с тези топ продукти
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik/

Скъпи дами, какви сте искали да станете, когато пораснете? Ако в отговорите фигурират „принцеса“ или „кралица“, може да ви уверим, че каквито и да сте станали, вие сте едновременно и принцеси, и кралици. И ако някой не ви го казва достатъчно често, ние сме тук, за да го сторим. В най-женския месец искаме да ви накараме да се чувствате специални и красиви, за да може всеки ден, когато се погледнете в огледалото, вие да виждате една истинска кралица. Lilly Drogerie ни показа „страната на красотата“, в която откриваме вълшебни отвари, които да използваме, за да станем кралици на сърцата, но не от тези, които крещят „отсечете им главата“, а тези, които замайват главите на всички. Как да го постигнем? Много лесно – нужна ви е вяра в самите вас, хъс и правилната грижа. Сега е още по-лесно, защото в Lilly Drogerie ще ги откриете с цели до -35% по-добри цени!

Кралиците трябва да имат перфектна кожа

BIOTRADE ACNE OUT Активен крем против черни точки и пъпки

d
Снимка: Lilly Drogerie

По една или друга причина кожата ни невинаги е в перфектно състояние. Особено пъпчиците и черните точки могат да бъдат много досадни, а ние с удоволствие бихме се разделили с тях. В страната на красотата открихме този активен крем, който е супер ефективен срещу излишното омазняване и предотвратява появата на пъпки и черни точки. Кажете „здравей“ на обновената кожа с матов тен, за какъвто винаги сте мечтали – без да ви е нужен филтър. Всичко това се случва благодарение на витамини А и Е – всеизвестни антиоксиданти, които стимулират клетъчното обновяване.

Кралиците винаги сияят

VICTORIA BEAUTY Age Pro Вит. C Серум 30 мл

d
Снимка: Lilly Drogerie

Истинските кралици винаги сияят, но не заради скъпоценните камъни в тиарата, а заради пленителната усмивка и сияйния тен. За последното разчитаме на серум с витамин C, чиято формула е същинска вълшебна отвара за красота с коктейл от естествени антиоксиданти като ананас и портокал. Тази великолепна комбинация прави кожата блестяща и безупречна и ви кара да сияете. Ама буквално!  

Кралиците имат бръчици само от усмивки

SNP PREP PEPTARONIC CREAM Крем за лице с хиалурон и пептиди

d
Снимка: Lilly Drogerie

Харесваме образа на Кралицата на сърцата, не защото я подкрепяме в отсичането на глави, а защото управлява с твърдост и притежава култов характер. Все пак ви съветваме да не се гневите, а да се усмихвате повече и то не само заради бръчките, които честото мръщене причинява. Относно бръчиците от усмивки, открихме чудесно решение в лицето на този крем със златна комбинация от 6 вида пептиди и 5 вида хиалуронова киселина. Той е със страхотна текстура и попива бързо, създавайки бариера, която запазва хидратацията, съживява и ободрява кожата, възвръщайки естествения ѝ блясък.

Тези и много други вълшебства ще откриете в най-близката Lilly Drogerie, както и онлайн. Влезте в света на красотата и управлявайте живота си с размах и увереност!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти