Време за четенe: „Зарежи глупостите“

книги
Снимка: Издателство Locus Books/iStock

Вдъхновението, мотивацията, страстта и всичко останало, което търсите в живота, зависят от вас. Така е било в миналото, така е сега, така ще бъде и в бъдеще.

Гари Джон Бишъп предлага безкомпромисен наръчник за преодоляване на циклите на самосаботаж, в които изпадаме, за да получим онова, което искаме от живота.

Бишъп обяснява, че нашите разрушителни цикли са свързани с начина, по който сме програмирани. След това определя различни типове хора и начините, по които постоянно сами се прецакваме: Не можем да пестим пари. Затъваме в едни и същи тровещи живота ни връзки. Зацикляме във втръснала до болка рутина на работа.

След като анализира защо действаме по този начин и посочва бомбите, които правят на пух и прах постигнатото от нас, Бишъп ни показва как можем да прекъснем цикъла и да престанем сами да саботираме живота си.

Написана в безпардонния стил на “Unfu*k Yourself”, “Зарежи глупостите” ще ни помогне да опознаем нашия психологически механизъм, за да се научим да унищожаваме в зародиш негативните мисли и поведения. Това ще ни позволи да насочим вниманието си към нещо друго и да започнем да постигаме успех в области, които сме считали за непостижими.

Можем да живеем на максимум и да извършим онези дълбоки промени, необходими да вкараме живота си в релси.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти