Време за четене: „Всичко, което искам за Коледа“

книга
Снимка: Издателство Сиела

Коледните празници неусетно се приближават, а с тях идват и любимите моменти на топлина и спокойствие. Точно навреме, за да събуди празничния ни дух, на българския пазар пристига новият роман на Джоана Болури „Всичко, което искам за Коледа“. Неиздавана досега у нас, авторката ни кани да се потопим в стопляща сърцето история за любовта, приятелството и откриването на втори шанс. 

Все пак никога не е твърде рано да приготвим списъците с коледни желания. 

Животът на 30-годишния Ник е всякакъв, но не и чудесен. Наскоро уволнен от високоплатената си позиция като лондонски адвокат поради грешка на работа, той получава отказ след отказ за всяка своя кандидатура. Зарязан от приятелката си инфлуенсърка, която явно е обичала баланса по кредитната му карта повече, отколкото него самия, Ник трябва да преосмисли живота си изцяло. 

В опит отново да стъпи на краката си Ник е принуден с неохота да приеме работата на Дядо Коледа в местен търговски център. Докато приятелите му се женят или получават повишения, Ник прекарва дните си с недружелюбни елфи и плачещи, разглезени деца. 

Но въпреки това, въпреки досадната му шефка и факта, че Ник винаги си е мислел, че не харесва деца, нещо в новата му работа събужда сърцето му както никога преди.

Един ден той се запознава с 4-годишния Алфи. Всичко, което Алфи иска за Коледа, е майка му Сара отново да бъде щастлива. Трогнат от безкористното желание на детето, Ник решава да запознае Сара с най-добрия си приятел и съквартирант Мат. Малкото момче и майка му неусетно се превръщат част от живота на Ник и той осъзнава, че щастието на Сара и Мат може да означава разбито сърце за него самия. 

Защото какво прави човек, ако любовта на живота му е гадже на най-добрия му приятел? 

В духа на „Перфектният подарък“ и „Коледна тайна“ от Карън Суон и любимите филмови класики като „Наистина любов“, „Всичко, което искам за Коледа“ е романтична комедия за малките чудеса, които стават на Коледа. 

Остроумен, забавен и затрогващ, по начин, по който само един коледен роман може да бъде, разказът на Джоана Болури е весело празнично удоволствие за уютни вечери. 

книга
Снимка: Издателство Сиела

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти