Време за четене: уроците на 4 французойки в „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш“

парижанка
Снимка: iStock

Edna истинска французойка лесно се отличава от тълпата. Често това е заради семплия стил, естествена красота и неподправен чар, но също и умението да се наслаждава на простите неща от живота, без да гледа на него твърде сериозно.

Ако и вие искате да усвоите всичко това, вече може да почерпите от френските тайни с книгата „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш“ (изд. Hybrid Books).

парижанка
Снимка: Hybrid Books

В нея четири приятелки споделят своя поглед върху същността на парижанките: тяхното отношение към облеклото и връзките, забавленията и обноските, и още други неразделни части от ежедневието.

Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре и Софи Ма се радват на кариери в областта на музиката, филмите, модата и издателския бизнес. Четирите дами разказват забавно и искрено за митовете около днешните изисквания към французойките, като междувременно ни запознават със собствените си сложни характери и чувства. Те не крият, че могат да се държат като егоцентрични и своеволни снобки, но това не им пречи да бъдат нежни, романтични и грижовни.

парижанка
Снимка: Hybrid Books

Освен приятелки от години, четирите съвременни французойки с бохемски дух имат деца, като не пропускат да покажат своята гледна точка към майчинството. Те ще ви запознаят и с още известни „парижанки“ от историята, докато ви развеждат из града и местата в него, където може да се забавлявате и празнувате, да отидете на среща или лов за винтидж находки, и още много други. Сред отделните кратки части на книгата ще намерите полезни готварски рецепти, съвети за мода, красота и отношенията с човека до вас.

Полезна, без да бъде твърде поучителна, „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш“ е като разговор с приятелка, която знае как да те накара да се почувстваш добре - защото точно това е в основата на хубавия живот, който французойките умеят да ценят.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти