Време за четене: „Точно теб ли избрах?“ или защо в търсене на щастието все попадаме в капан?

книга Ера
Снимка: Издателство Ера

Бъдете честни. Колко пъти сте били във връзка и сте се чудили защо още сте в нея?

Едни се вкопчват в безчувствени и неподходящи партньори, а други непрестанно получават грижи и внимание, но пак нещо им липсва. Понякога сами не знаем какво искаме... Да, искаме уют и нежност, но не и скука или рутина. Искаме огнена любов като по филмите, но не чак изпепеляваща... А щастието все ни се изплъзва. Скачаме от връзка на връзка със заблудата, че тази вече ще е идеалната. И после всичко се повтаря.

В „Точно теб ли избрах?“ Ника Набокова дава примери с реални истории, разнищва ги докрай и отговаря на вечни женски въпроси, като:

Как да не полудея във връзката си?

Как да реша с кого да бъда?

Какво да правя, ако само прецаквам нещата?

Прочетете откъс от книгата тук >>>

Без сложни психологически термини и анализи, „Точно теб ли избрах?“ (у нас от издателство „Ера“) е откровен и личен разговор с приятелка, чрез който ще решите проблемите си. Токсични връзки, изневери, самота, страхове, съмнения... Ще получите конкретни съвети за най-неудобните за обсъждане ситуации. Разберете защо се случват все на вас и как най-после да сграбчите здраво щастието!

Ника Набокова, автор на предизвикалия фурор руски бестселър „В леглото с мъжа ти“, е изключително популярен блогър и успешна бизнесдама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите ѝ са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляри.

книга Ера
Снимка: Издателство Ера

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти