Време за четене: „Парижка тайна“ открехва вратата към смайващи загадки в града на любовта

Париж
Снимка: iStock

Градът на любовта Париж е също и град на тайни. Векове наред той е столицата на света и е обект както на възхищение, така и на завистта на мнозина. Бурните години около двете световни войни оставят своя незаличим отпечатък – и до днес смайващи загадки от тези времена още чакат своя отговор.

В „Парижка тайна“ бестселъровият автор Карън Суон („Коледна тайна“) открехва вратата към тях.

Лондончанката Флора е млада, но опитна консултантка, която обикаля безспир елитни аукциони, за да се бори със зъби и нокти за безценни произведения на изкуството. Сега Флора има честта да бъде първият човек, който влиза в затворен апартамент в града на любовта. В него прах покрива безчет безценни произведения на изкуството, събрани там неясно как в годините на нацистката окупация. И Флора е решена на всичко, за да успее да продаде до една откритите творби на Реноар, Матис, Дали и Писаро.

Има само един сериозен проблем. Никой не би купил коя да е тях, ако не е ясно кой е събрал цялата тази колекция, как е откупил картините от техните собственици и защо ги е изоставил на произвола на съдбата. А апартаментът принадлежи на богатата фамилия Вермей, чиито двама наследници са добре познати от жълтите хроники – красивата и невероятно разглезена Наташа и мрачният и недостъпен Ксавие...

Флора се оказва оплетена в мрежа от лъжи, шокиращи тайни и проблеми, които не е очаквала да вълнуват имащите всичко милионери.

Париж
Снимка: Ciela

„Парижка тайна“ е вълнуващ разказ за завист, коварство, неочаквано пламнала  любов; приказка, задаваща безброй много въпроси, чиито отговори знае само сърцето.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти