Време за четене: освободете се от ограниченията с „Бъди какъвто искаш, имай каквото искаш“

книга AMG Publishing
Снимка: AMG Publishing/iStock

От автора на „Дзен и изкуството на щастието“ – Крис Прентис, на български език от издателство AMG Publishing вече можем да четем и ново вдъхновяващо към промяна заглавие.

„Бъди какъвто искаш, имай каквото искаш“ е доказана програма, която ще ви покаже как да се освободите от ограниченията, които сами сте си наложили, да постигнете възможно най-добрия резултат във всяка ситуация и да откриете пътя към истинското щастие.

Книгата ни призовава да направим първата крачка към онова, което винаги сме искали – независимо дали е свързано с взаимоотношения, работа, дом, повече смисъл, радост, или вътрешен мир.

Как да четете книгата – препоръка от автора:

- Четете бавно.

- Уверете се, че разбирате всяко изречение.

- Няколко часа след прочитането на дадена глава прегледайте страниците отново.

- Препрочитайте по-ранни глави.

- Правете упражненията в книгата.

- Подходете към тази книга подготвени да впрегнете всичките си усилия.

„Бъди какъвто искаш, имай каквото искаш“ е умело написана и блестящо представена колекция от проникновени съвети и практически препоръки. Освен това включва практически упражнения, които я правят истински интерактивна.“ – Midwest Book Review

Крис Прентис е съосновател и директор, съвместно със сина си, Пакс, на световноизвестния Център за лечение на зависимости „Преходи“ в Малибу, Калифорния. Той е и авторът на популярните „Алкохолизъм и лечение на зависимости: Холистичен подход към пълното възстановяване“ и „Дзен и изкуството на щастието“. Прентис е водил курсове за личностно израстване в Южна Калифорния и е написал, продуцирал и режисирал пълнометражен филм. Живее в Малибу, Калифорния, с жена си Лин.

книга AMG Publishing
Снимка: AMG Publishing

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти