Време за четене: „Огън момиче“ вдъхновява жените да не чакат нечие позволение за мечтите си

книга AMG Publishing
Снимка: AMG Publishing/iStock

Нова книга от автора на бестселъра “Girl Code”Кара Алвил Лейба, вече е по книжарниците у нас от издателство AMG Publishing.

„Огън момиче“ е дългоочакваното продължение на идеята, че жените предприемачи трябва да спрат да се сравняват и вместо това да се доверят на собствената си интелигентност, за да пристъпят смело напред в света.

Защото не се нуждаете от ничие позволение, за да живеете безстрашно живота на мечтите си.

Тази книга е за всяка жена с визия, която другите може и да не разбират. За всяка жена, на която ѝ е писнало да спазва правилата. За всяка жена, която знае, че ѝ я очаква нещо повече, и е чакала прекалено дълго някой друг да ѝ даде позволението, което си е мислела, че ѝ е нужно.

„Вие сте огнено момиче. И сте тук, за да осветите света!“ – Кара Алвил Лейба

Още след излизането си през 2015 г. книгата “Girl Code” на Карл Лейба се превръща в сензация, която надхвърля културни и възрастови ограничения, като показва на жените, че не е просто важно да се подкрепят с други жени в бизнеса. Необходимо е.

Кара Алвил Лейба е авторка на бестселъри, сертифициран лайф коуч и основател на TheChampagneDiet.com. Бляскавият ѝ модел за самопомощ привлича хиляди жени, които се включват в нейните семинари и търсят лично съветите ѝ. Кара е автор на статии в Glamour, Shape, PopSugar, Cosmopolitan, Marie Claire, MSN.com и The Daily Mail. Участва в телевизионни предавания по много национални и регионални телевизии в САЩ.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти