Време за четене: обратно във вълшебния свят на Холи Блек с „Как кралят на Елфхейм намрази приказките“

книга Ибис
Снимка: Издателство Ибис/iStock

Фентъзи писателката Холи Блек ни връща в завладяващия свят на трилогията „Вълшебният народ“ със своя сборник с разкази „Как кралят на Елфхейм намрази приказките“. Книгата можем да намерим на българския книжен пазар от днес, 18 януари, с логото на издателство „Ибис“.

Имало едно време едно момче с остър език и сърце от камък. Преди да стане жесток принц и зъл крал, той бил дете от Царството на феите.

В тази книга авторката хвърля по-задълбочен поглед върху драматичния живот на Кардан – енигматичния върховен крал на Елфхейм. Историята включва събития преди „Жестокият принц“ и приключение след края на „Кралица на нищото“, както и познати моменти от цялата трилогия, но разказани изцяло от гледната точка на Кардан.

Тази нова част от поредицата „Вълшебният народ“ е завръщане към спиращите дъха романтика, опасност, хумор и драма, които плениха читателите по целия свят. Всяка глава е придружена от прекрасни цветни илюстрации, които превръщат книгата в перфектния подарък за почитателите на поредицата.

книга Ибис
Снимка: Издателство Ибис

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти