Време за четене: намерете баланса с „Емоционален детокс: 135 начина да преобразите ума, сърцето и духа си“

книга Ера
Снимка: Издателство Ера

Всеки задържа негативни емоции в себе си и ги потиска, дори несъзнателно - докато всъщност трябва да си даваме възможност да ги осмислим и да се освободим от тях. В противен случай те не изчезват - натрупват се и влияят негативно върху настроението, светогледа и дори физическото ни здраве.

Ако:

- Нямате енергия и само мисълта за новата работна седмица ви стресира;

- Изтощени сте от поредната драма в офиса;

- Още сте ядосани и наранени след спор с близък човек;

- Чувствате се самотни и отхвърлени;

- Обвинявате се, че сте неуверени и нерешителни;

- Постоянно сте под напрежение;

- Имате проблеми със съня и тревожността,

то значи спешно се нуждаете от емоционално пречистване!

„Емоционален детокс: 135 начина да преобразите ума, сърцето и духа си“ на Шериана Бойл е проста система за емоционален детокс, с помощта на която ще сложите объркващите си усещания в ред и с лекота ще се справяте с всичко, което животът ви поднася.

Книгата, която можем да намерим на българския книжен пазар от 18 януари с логото на издателство „Ера“, обхваща 135 различни ситуации и състояния на духа - от разочарование и безпомощност до носталгия и разбито сърце. За всеки конкретен случай са описани 7 стъпки, които да изпълните със собственото си темпо.

Емоционалният детокс отнема само няколко минути, но ще усетите как редовното му практикуване ще преобрази изцяло нагласата ви и ще ви направи по-спокойни и щастливи.

Тази жизненоважна и могъща книга събира всичко, което ви е нужно, за да се презаредите веднага щом усетите, че балансът ви е нарушен. С нейна помощ ще живеете уверени, че можете да се справите с всякакви предизвикателства по пътя си!

Шериана Бойл е професор по психология, с богат практически опит в областта. Тя е автор на девет книги, които се радват на голям успех и радушен прием от публиката.

книга Ера
Снимка: Издателство Ера

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти