Време за четeне: „Любов край съседната врата“

книга
Снимка: Издателство Егмонт/iStock

„Любов край съседната врата“ от Хелена Хънтинг излиза с логото на импринт „Уо“, запазена марка на издателство „Егмонт“. Авторката на бестселъри на The New York Times и USA Today, Хелена е смятана за един от многообещаващите гласове на романтичната литература.

„Любов край съседната врата“ разказва историята на Дилиън Стич. Тя никога не е имала намерение да се връща в родния си град Пърл Лейк, докато брат ѝ не се забърква в неприятности. Сякаш нищо не се е променило в Пърл Лейк, освен може би едно. Съседната къща вече е собственост на Донован „Ван“ Файърстоун.

Познанството им започва зле – семейството на Дилиън е затънало в проблеми, а това на Ван не одобрява постъпките му, а и нито един от двамата не се чувства добре в малкия град. Но независимо от всичко, привличането между тях е магично. Дали Ван и Дилиън ще успеят да намерят път към сърцето на другия, или Пърл Лейк ще е мястото на тяхната раздяла?

„Любов край съседната врата“ е четиво, заредено със сладка романтика, остроумен хумор и горещи сцени. Историята се развива в малък град, „пълен с клюкарки, които точат лиги за последната новина като шайка озверели кучета“. Пригответе се за ярки герои, хапливи реплики и силни емоции с роман, особено подходящ за предстоящия летен сезон.

Хелена Хънтинг, автор на бестселъри на New York Times и USA Today, живее в покрайнините на Торонто с изключително търпеливото си семейство и двете си умерено търпеливи котки. Пише съвременни романи, еротични романи и романтични комедии.  

книга
Снимка: Издателство Егмонт

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти