Време за четене: корейските тайни за финансово благополучие

жена пари
Снимка: iStock

Гуру от Южна Корея споделя уникален метод за натрупване на богатство с помощта на емоциите ни и отваря врата към изпълнен с благоденствие свят. 

Со Юн Лий е магнетична жена, призната за „Гуру на богатите“. Успешен автор и изпълнен с проникновение мислител, тя е анализирала мъдростта на класически азиатски текстове, както и 100 000 практически примера, за да открие пътя към финансовото благополучие.

Джу Йон Хонг споделя наученото от Гуруто в разказ, който може да промени живота ви. Началото е една простичка емоция, наречена от авторката Аз имам.

книга Locus
Снимка: Locus Books

Като прилага практичните, но и нестандартни проникновения в ежедневния си живот, Джу Йон преживява пълна промяна на нагласата си, чувството си за пълноценност и в крайна сметка на финансовото си състояние.

Аз имам е силата, която привлича богатството, корейското изкуство да превърнеш мислите си в паричен поток, а тази невероятна поредица от уроци ще ви покаже как да го прилагате в собствения си живот. Между кориците на „Аз имам“ ви очаква философско пътешествие от Париж до Токио, което ни казва, че ако се научим да усещаме това, което вече имаме, ще имаме много повече.

Да бъдеш богат, без да жертваш настоящето за бъдещето – това ни учи тази книга чрез следване на следните принципи:

- оценявайте правилно това, което имате;

- контролирайте емоциите, свързани с пари;

- намерете „точка на прилагане на сила“, която ще ви осигури финансов скок;

- променете фокуса си, за да видите нови източници на доходи; и др.

книга Locus
Снимка: Locus Books

Со Юн Лий, „Гуруто на богатитe”, е съветвала основателите на най-големите конгломерати в Корея. Консултирала е собствениците и изпълнителните директори на стоте най-влиятелни компании в Корея.

Джу Йон Хонг е удостояван с награди журналист. Има магистърска степен по бизнес администрация. Доскоро работи като директор на отдела по външни връзки в McKinsley & Company.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти