Време за четене: „Еротични фантазии“

Време за четене: „Еротични фантазии“
Снимка:

Еротиката винаги е привличала човешкото съзнание, което може лесно да се проследи във всички направления на изкуството от векове насам.

В наши дни еротични книги под път и надпът, и също като табелите по пътя – предимно посредствени, постни и подминавани без да им се обърне внимание.

Случва се обаче да се появи четиво, заслужаващо да бъде прочетено и днес ще ви представим точно едно такова.

Еротични фантазии“ разказва историята на една жена и нейната чувственост през сексуалните ѝ изживявания и фантазии. Интересното е, че през всичките 200 страници не можете да откриете нито един вулгарен глагол или грубо сравнение.

Да описваш с думи секс и да не звучиш като евтин порно филм не е лека задача и определено предизвиква въображението на автора в търсене на метафори.

Друг интересен факт за книгата е, че е написана от мъж, а повествованието се води от името на жена. Главната героиня Силвия е потънала в сексуалността и преследването на фантазиите си, докато постепенно не стига до твърдото убеждение, че от срамежливо дете се е преврънала в тежко похотлива жена. В един момент обаче, като типична жена се влюбва безпаметно. Именно чрез еротиката авторът успява да разкрие истинските лица на героите си и техният пъстър характер.

Сексът, страстта и любовта не винаги успяват да се съвместят така, както ни се иска, но в „Еротични фантазии“ авторът описва прекрасно и трите, като същевременно вдъхва усещане за спокойствие и комфорт. Финалът на книгата обаче е подвластен на истинския живот – такъв, какъвто го виждаме всеки ден и какъвто не винаги ни харесва, но трябва да приемем.

За автора
Петър Дончев е пенсиониран актьор, а „Еротични фантазии“ е първата му книга. Дончев е прекарал целия си професионален живот в театъра – от завършването на НАТФИЗ, до пенсионирането. Играл е в Благоевградския драматичен театър, в театъра на Народната армия, театъра на Словото и в театър Възраждане. Споделя, че друга голяма страст му е Художественото слово, като в репертоара си има четиринадесет самостоятелни рецитала и моноспектакли с над 6000 срещи с публика само в този жанр.

Щастливо женен е за оперната певица Мария Димчевска, с която имат две дъщери. И трите жени в семейството му го подкрепят и насърчават да пише в избрания от него жанр.

Можете да се сдобиете с книгата в електронен вариант от ТУК

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент