Време за четене: екзотиката на забравените тайни в „Каквото се случи в рая…“

книга
Снимка: Ciela

На български излезе втората книга от бестселъровата трилогия „Рай“ на Елин Хилдебранд„Каквото се случи в рая…“. След като ни запозна с борбената Айрийн Стийл и неустоимия свят на богаташите от остров Сейнт Джон в първата си книга, „Зима в рая“, Елин Хилдебранд се завръща отново на малкото парче земя, където лятото е вечно.

► Време за четене: тайни, изневери и преобърнати животи по време на една „Зима в рая”

Буря приближава от морето. А на брега пред Айрийн стои човекът, когото тя най-много иска да види – съпругът ѝ, загинал в катастрофа с хеликоптер. На тропически остров, на който дори не би трябвало да бъде, където се оказва, че е пазил в тайна цял един друг живот. Луксозна вила на милионер, връзка с красиво местно момиче, дете... Айрийн има толкова много въпроси, които остават без отговор – и най-вече колко добре наистина можеш да познаваш някого?

Разбира се, това е само сън. И тя, и двамата ѝ синове са оставили Сейнт Джон зад гърба си и са се върнали в реалността на сивото ежедневие. Островът на блаженството обаче продължава да звучи в сърцата им като повик на сирена. Там, където лятото продължава вечно, където животът е толкова различен от твърде познатите разочарования. Където щастието изглежда само на ръка разстояние.

Миналото обаче няма намерение да стои погребано задълго. А когато толкова много пари, емоция и страст са замесени, бурята вече няма да бъде само сън.

Каквото се случи в рая, невинаги остава в рая.

Нестандартното съчетание между криминална история и романс, което печели славата на Елин Хилдебранд по цял свят, ни разкрива неповторим семеeн разказ, преплел съдбите на няколко герои в танц на идилията, красотата и вечните интриги на големите пари. „Каквото се случи в рая…“ е история, която да отнесем със себе си дълго след последната страница – в очакване на завършека на трилогията „Рай“.

книга
Снимка: Ciela

ох на мама
Снимка: Личен архив

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти