Време за четене: „Беди в рая“ ни кани в ада на най-богатите

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

По книжарниците излезе „Беди в рая“ – последна част от трилогията на Елин Хилдебранд, която започна със „Зима в рая“ и продължи с „Каквото се случи в рая...“. Нетипичното, но вълнуващо съчетание между романс и криминална история превръщат книгите на Елин Хилдебранд в мигновен хит сред българските читатели.

Тропическата Коледа може да е мечта за милиони хора по света, но на остров Сейнт Джон преплетените съдби и старите тайни не прощават никому.

Минали са няколко месеца, откакто Айрийн Стийл губи съпруга си в нелепа катастрофа с хеликоптер. Ръс загива на хиляди километри от дома си, на остров, където не би трябвало да бъде, в компанията на младо момиче, негова любовница.

И сякаш болката от загубата и лъжите на Ръс не е достатъчна, когато Айрийн пристига на острова, тя бързо разбира, че съпругът ѝ е водел двойствен живот, за който дори не е подозирала. От луксозно имение през претъпкана банкова сметка – тайните нямат край.

Слуховете на острова нямат намерение да затихнат. Защо Ръс и любовницата му са се качили на хеликоптер, при положение че е имало гръмотевични бури? Но всъщност... гръмотевичните бури са били от другата страна на острова, далеч от траекторията не хеликоптера. Дали е ставало дума за повреда?

ФБР със сигурност не мислят станалото просто за нещастен случай. А когато нахлуват във вилата, оставена от Ръс, и информират Айрийн, че я конфискуват заради пране на пари и мръсни сделки, нещата излизат извън контрол – тя буквално остава без покрив над главата си заради тайните на съпруга си.

Някой е имал интерес от смъртта му. В безопасност ли е Айрийн? Кога ще може да продължи с живота си? И какво ще донесе заформящият се на хоризонта тропически ураган – истината... или краят?

Дори раят си има своите беди.

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд („Перфектната двойка“, „Зима в рая“, „Опасни слухове“, „Каквото се случи в рая...“) се прочува с уникалния си стил, бленда между класически романс и криминална интрига. Под бляскавата фасада на богаташкия живот се крият мрачни страсти и тайни, за които хора са готови да убиват.

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти