Време за четене: 8 истории, които доказват, че животните са като нас

книга Ciela
Снимка: Istock

Младият екип, създател на уникалното издание „Българите! Забравените постижения”Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – се завръщат на 8 май 2019 г. с нов проект.

В „Ние сме животните“ ще откриете историите на осем смели животни, вдъхновили някои от познатите ни анимации и доказали, че хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро.

книга Ciela
Снимка: Ciela

Приключенските разкази са вдъхновени от реални герои и събития, а действието се развива по цялото земно кълбо: от алпийските преспи, през лондонските гробища, бруклинските гаражи, Галапагоските острови, чак до джунглите на Камбоджа. В главните роли ще срещнете кучета, прасета, костенурки, слонове и зверове като нас – хората. 

1 лв. от всяка книга отива за Организация за защита на животните „Четири лапи” и за операции на бездомни животни. Tака книгата ще се опита поне малко да допринесе за по-лек живот и за тях.

Снимка: Стен Дамянов/Ciela

Впечатляващите илюстрации от Стен Дамянов и вълшебният дизайн и шрифт от Николай Манчев превръщат „Ние сме животните” в истинско удоволствие за малки и големи.

Премиерата на изданието ще бъде от 19:00 ч. на 9 май 2019 г. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1), където проекта ще подкрепят съвременни просветители и дейци, Организацията за защита на животните „Четири лапи”, а специални гости ще бъдат NIYA & live band – „Гласът на България” Ния Петрова и бенд, които са ви приготвили специална изненада!

Фейсбук събитието може да следите тук.

книга Ciela
Снимка: Ciela

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти