Време е да рециклираме с H&M!

Време е да рециклираме с H&M!
Снимка: netinfo

H&M дава старт на целогодишната инициатива за събиране на стари дрехи с нова кампания, наречена “BRING IT”.

Ново видео, режисирано от Кристал Мосел, промотира актуалната кампания, която цели да повиши осведомеността относно необходимостта от рециклирането на дрехи.

H&M се стреми да затвори производствения цикъл на модата, като предоставя на клиентите си лесно решение – да предадат своите нежелани дрехи, така че те да бъдат рециклирани или използвани повторно чрез инициативата за събиране на текстил. По този начин, по-малко дрехи отиват на сметището.

Видеото към кампанията BRING IT разкрива пътя, по който преминават старите и ненужни дрехи, след като са били събрани в магазина. Чрез вдъхновяващи истории, то илюстрира как продължителността на живота на една дреха може да се увеличи, за да остане тя колкото се може повече в употреба.

Снимка: netinfo

Вдъхновени от кампанията, H&M България, в колаборация със студентите от Магистърска програма „Мода и бизнес стратегии“ в НБУ, създаде арт инсталация на витрината на магазин H&M бул. Витоша 6. Специалната витрина показва модерния прочит на студентите, ръководени от преподавателя Николай Пачев, как дрехите могат да имат нов живот, намирайки правилното приложение. Инсталацията е изработена изцяло от дрехи, върнати за рециклиране и може да бъде видяна до 9 февруари.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти