Създадено за Yettel

Внеси ред в безредието

д
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

“Хайде, излизаме на разходка” - едно уж простичко изречение, което обаче може да отключи каскадно развитие на събитията у дома до степен да ви се прииска да не бяхте ставали от леглото.

Детето не знае къде му е раницата с връхната дреха. Кучето няма търпение да се измъкне от вратата и да поеме в неизвестна посока. Вие изобщо не знаете къде ви е телефонът и не може да мръднете без него наникъде.

Ако все пак успеете да се измъкнете и да се озовете в парка, ситуацията не се подрежда кой знае колко. Всеки дърпа в своята посока, детето се заиграва нанякъде или спира захласнато пред поредната лъскава въртележка, кучето изобщо не се вижда, а на вас ви се иска да имате спасителна свирка, която да надуете и всички членове на вашето семейство по магически път да се озоват до вас.

Да, всички ние, които имаме деца или кучета, които водим активен начин на живот и пътуваме много, знаем онова гъделичкащо усещане в средата на бъркотията - ще успея ли да се справя И този път с всичко това?

Ще успея ли да намеря кучето, детето наистина ли отива на китара или се е заиграло в училището, няма ли опасност някой да влезе у дома и да отнесе ценностите ни в неизвестна посока?

Спокойно, всичко може да се подреди и хаосът може да бъде овладян, но не със спасителна свирка, каквато ви се прииска да имате в парка, а с услугата Смарт тракер от Yettel.

Смарт тракер включва  GPS проследяващо устройство MyKi Spot с възможност за набиране на няколко специално въведени номера и тарифа с включени MB и минути от Yettel.

д
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Ето как би изглеждала разходката, ако най-енергичните членове на семейството със склонност към загубване - деца и кучета, използват услугата Смарт тракер: 

Детето, след като се е нарадвало на светещите балони, захарния памук или въртележката и не може да ви открие, натиска бутона SOS на своето MyKi Spot устройство и се свързва с вас, за да се разберете къде да се чакате.

В това време вие си стоите спокойно на пейката и чакате кучето да се наразхожда и отново да се върне при вас. Знаете къде е във всеки момент, защото го виждате в MyKi Spot апликацията на телефона си.

През учебно време, когато по-големите деца имат различни занимания, ходят на курсове или трябва да се приберат сами от училище, със Смарт тракер сте спокойни, че детето следва определения маршрут, а не е решило да отиде на гости без разрешение. Всъщност, благодарение на устройството детето може да се свърже с вас лесно и заедно да решите дали пък наистина да не отиде на гости, ако си е написало домашните.

Със Смарт тракер от Yettel премахвате много от неизвестните тревоги, които създават чувството на неконтролиран хаос - къде е детето, къде е кучето, в офиса ли е останал лаптопът, вкъщи ли е или, недай боже, е забравен в таксито.

Сами ще се изненадате колко по-леко ще преминават дните ви, ако не са съпроводени с поредица от внезапно изникнали притеснения, че не знаете някой къде е. И не, не се превръщате в шпионин, просто знаете какво се случва с хората и нещата, които обичате.

Абонаментът за услугата Смарт тракер е само 9,99 лв на месец за първите две години от Yettel, ще го получите с отделна SIM карта. Управлява се лесно с интуитивна апликация, като самото устройство може да е в черен или бял цвят.

Внесете ред в безредието на деня си, успокоява.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти