Vesti.bg с игра за читателите си по случай своя 10-ти рожден ден

Vesti.bg с игра за читателите си по случай своя 10-ти рожден ден
Снимка:

С над 1,3 млн. посетители месечно (real users по данни на Gemius за февруари), един от най-посещаваните информационни сайтове в България Vesti.bg отбелязва 10-тия си рожден ден.

Сайтът, който тръгва под това име на 15 март 2009 г. (преди това е Netinfo.bg) се отличава с баланс между актуални и любопитни теми, мултимедийно отразяване на новините, развлекателно съдържание, насочено към младата и активна онлайн аудитория, обзор на най-коментираното и споделяно в интернет пространството и социалните мрежи. Vesti.bg не спира да се развива и трансформира заедно със своите потребители вече цяло десетилетие.

За 10 години Vesti.bg са публикували 173 960 заглавия, а само за една получават 361 622 коментара. Сайтът отбелязва силно присъствие и в социалните мрежи с над 170 хиляди последователи във Facebook и над 6500 в Instagram. За последната една година пък статии от Vesti.bg са четени общо 359 699 934 пъти (по данни от Google analytics). Всички останали интересни факти за юбилея може да прочетете ТУК.

Успехът на Vesti.bg се дължи на модерния подход на редакторския му екип, чрез който потребителите могат да следят водещите събития от страната и чужбина, а в същото време да са в час и с най-актуалните новини в социалните мрежи. Сайтът „говори“ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните съвременни онлайн медии у нас.

По повод рождения си ден, Vesti.bg стартира специална игра, а четирима късметлии ще получат страхотни награди – електронни четци. Всеки желаещ да участва може да напише в кратък текст (максимум 500 думи) 10-те неща, които го вдъхновяват ежедневно и да ги изпрати на games@netinfo.bg. Подробна информация и правила за участието в играта можете да прочетете ТУК.

Vesti.bg влиза в портфолиото на една от водещите български дигитални медийни компании Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. В портфолиото на компанията са още сайтовете АБВ Поща, Vbox7.com, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти